הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים אוכל
 |  מנה ראשונה  |  מנה עיקרית  |  קינוחים  |  יין ואלכוהול
פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן

מתכון פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן של השף מיקי סויסה
כתבות נוספות
* סיגר חצילים ועגבניות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* מתכון פילה עגל
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

צילום: אלירן אביטל

עוגת דבש שיכורה

מתכון עוגת דבש שיכורה מתובלת עם קוביות תפוחי עץ ותמרים מושרים ביין אדום, בעיטור שקדים מולבנים פרוסים של השף מוריס מונייר
מאת: השף מוריס מונייר
27/09/2011

חומרים לעוגה (כמות ל- 3 אנגליש קייק )

250 גר' תפוחי עץ חתוכים לקוביות קטנות
200 גר' תמרים מגולענים חתוכים לחתיכות קטנות
2 כוסות יין אדום
250 גר' דבש
50 גר' ריבה אדומה –תות /שזיף
200גר' סוכר לבן
100 גר' סוכר חום לח
275 מל' שמן
250 מל' מים רותחים
250 גר' ביצים
400 גר' קמח
15 גר' סודה לשתיה
5 גר' קקאו
5 גר' קינמון
1 גר' ציפורן טחון
1 גר' מוסקט טחון

לעיטור רויאל אייסינג דבש ורום
 
150 אבקת סוכר
30 גר' חלבון
1 כף רום לבן / ברנדי
1 כפית דבש
1 כפית מיץ לימון טבעי
שקדים מולבנים פרוסים

אופן הכנת הרויאל

מערבבים בקערה בעזרת כף את כל החומרים
מתקבלת עיסה לבנה ונוזלית .

אופן הכנה לעוגה

משרים את קוביות תפוחי העץ ואת התמרים ביין אדום.
מערבבים את המים הרותחים והשמן.


שופכים לקערת המיקסר את הדבש, הריבה, הסוכר הלבן והסוכר החום וטורפים במטרפה במהירות בינונית.
שופכים תוך ערבוב את תערובת השמן והמים למיקסר וממשיכים לטרוף במהירות בינונית-איטית.
מוסיפים את הביצים למיקסר תוך כדי ערבוב.
מערבבים את כל היבשים ומכניסים למיקסר ממשיכים לערבב במהירות איטית עד לחיבור הומוגני של התערובת.
שופכים את המסה ל 3 תבניות אנגליש קייק לגובה של 2/3 מגובה התבנית (העוגה תופחת באפייה).
מפזרים מעל שקדים מולבנים פרוסים.
אופים בחום 175 מעלות כ- 30-35 דק'.
לאחר שהעוגה מתקררת מזלפים פסים של הרויאל על העוגה.

סוד מתוק 
עוגת דבש היא עוגה שמבשילה מיום ליום, כלומר היא טעימה עוד יותר ביום למחרת לכן ניתן להכין אותה יומיים שלושה לפני החג ולפני הבישולים כך שביום הארוחה אתם מסודרים .

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים