הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
כרטיסי ביקור אינטרנט ומחשבים
כתבות נוספות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

5 סיבות לעשות מיקור חוץ הודו לעסק שלכם

מיקור חוץ (או אאוטסורסינג) הוא תהליך שבמסגרתו חברה מוציאה לגורם שלישי עבודות ומשימות בתחומים שונים.
מאת:
29/06/2021

בשנים האחרונות, מיקור חוץ הודו הוא הבחירה עבור חברות רבות, שכן מדובר בכוח עבודה איכותי שמבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר, ובמינימום הוצאות. בדרך כלל הסיבות לבצע את מיקור החוץ הן כוח עבודה זול, יצירת זמן המאפשר לחברה לעסוק בנושאים קריטיים יותר, להוריד לחץ ועומס, מוסיף לחברה כוח אדם בלי הרבה עלויות ועוד.

מתי נהוג לעשות מיקור חוץ הודו

כשחברה מחליטה להוציא החוצה לצד שלישי משימות ועבודות, הדבר קורה בדרך כלל כשיש עומס רב של עבודה או כשמעוניינים דווקא לסגור הרבה יותר עסקאות ולהרוויח מזה הרבה יותר. מיקור חוץ הודו הוא רק דוגמא אחת למקור מעולה לאאוטסורסינג, מפאת הסיבות הבאות:

·         כוח עבודה זול – המחיר הוא כמובן הסיבה העיקרית שבגללה בוחרות רבות לבצע מלכתחילה מיקור חוץ. כשמוצאים את אותו מקור איכותי בחו"ל שלא דורש סכומים גבוהים כמו העובדים בתוך החברה, ומוכן לשמור אתכם על קשר ארוך טווח, הרי שזכיתם בכוח עבודה מעולה במינימום השקעה כספית.

·         כל אחד בנישתו – ברגע שמוציאים החוצה חלק מהעבודה, העסק מתפנה לבצע משימות אחרות כגון תזרים מזומנים, יציאה לפגישות רבות יותר במטרה למצוא אפיקים נוספים לצמיחה, ועוד. תוך כדי שהעסק צומח ומתפתח, חברת מיקור החוץ ממשיכה לעסוק במרץ בסיום המשימות שהוטלו עליה, כך שהגלגלים ממשיכים לעבוד.

·         מהירות העבודה – כשיש מחלקה שלמה שאחראית על אלמנט מסוים, המשמעות היא שהשלב הזה יסתיים מהר יותר. כלומר, לעתים מחלקות בתוך הארגון קטנות מאוד כך שעבודה מסוימת לא מתבצעת במהירות וביעילות. חברות מיקור החוץ מתחייבות 'לתקתק עניינים' ולהשיב תוצאות מעולות.

·         גישה למקורות נוספים – ישנם מצבים בהם חברה מעוניינת לגשת למערכות מסוימות שהגישה אליהן מתאפשרת רק ממדינות מסוימות. לכן, עבודה משותפת עם מקור חוץ מאותה מדינה יאפשר לכם פתח למקורות הכנסה נוספים ומעולים לא פחות.

·         מחלקות חדשות – תוך כדי שהעסק מתפתח מבינים לעתים שעולה צורך בעובדים בתחומים חדשים עליכם לא חשבנו לפני. לדוגמא מעצבים, בודקי תוכנה, מפתחים ועוד. במקום להסתבך ולחפש את אנשי המקצוע הללו בארץ, אפשר פשוט למצוא אותם בחו"ל ולעשות להם אאוטסורסינג. אם אין צורך במחלקה שלמה אלא רק באדם אחד, הדבר לא סותר ותוכלו לחפש פרילנסר כזה בקלות ובמהירות.

הזדמנות פז שחבל לוותר עליה

מרגישים שיש עליכם עומס שרק הולך והופך קשוח יותר? אין לכם זמן להתעסק במשימות החשובות ביותר לעסק ואין לכם כוח אדם שיעשה את זה? מיקור חוץ הודו הוא הפתרון עבורכם, וזו הזדמנות מצוינת לא רק לוודא שהעבודה שאתם צריכים מתבצעת על הצד הטוב ביותר, אלא גם לפנות זמן להתעסקות עם אלמנטים אחרים שחשובים לא פחות לקידום העסק.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים