ענבים
כולנו יודעות שיש שני סוגי ענבים בגדול לא נרד לדקויות. יש את הענבים הסגולים, הגדולים עם הגרעינים הגדולים שמוצאים אותם מהר ולפעמים הגרעינים אפילו טעימים ואפשר לבלוע אותם או לסנן אותם מאוד מהר. הענבים הסגולים הם יחודיים במינם הם מלאי מיץ ובדרך כלל טעימים להפליא.
הענבים הירוקים לעומת זאת באים בגודל סטנדרט ומתאימים לרוב האנשים. הם מסתדרים בלי בעיה ובדכ רוב האנשים יעדיפו אותם על הסגולים הגדולים.
מה שמשותף לשני הסוגים זה העובדה ששניהם באים בצורת אשכול ולכן כשמקבלים בחור ענבים מקבלים בחור עם כל החבילה.
ביוון העתיקה הענבים מוטיב הענבים קיבל מעמד חשוב וניתן אפילו לראות שהשימוש בענבים נעשה בצורה מינית מכאן שבחור ענבים מגיע עם צורך מיני מוגבר ולכן יש חשיבות רבה, לכן אם את נחשבת כחרוב אנא ממך קבלי באהבה ובהבנה שאולי את וענבים לא תסתדרו הרבה זמן.
לבחור ענבים לוקח זמן להבשיל לכן בדרך כלל לגלות בחור ענבים לוקח הרבה זמן ומכאן שברוב המקרים אותו בחור ענבים יהיה הבחור שתמיד תהיה משיכה ביניכם, איזשהו חיבור לא מוסבר שתמיד קיים שם.
הקשר ביניכם לא יהיה רציף בדרך את תעברי עוד סוגי פירות, אבל לאט לאט משנה לשנה תגלי פתאום שאותו בחור שהקסים אותך לראשונה וניסה להבשיל מספר פעמים פתאום מוכן.
הפעם, זה האשכול הנכון וממנו אפשר לעשות הרבה התקווה היא שבסופו של דבר ייצא ממנו יין ואז אחותי הרווחת, ככל שהשנים עוברות הוא רק משתבח ואת מעריכה אותו יותר כמו מרלו טוב ומיושן כהלכה.
בחור ענבים בא עם טעם משלו ולכן אל תנסי אפילו להפוך אותו לענבים ירוקים או סגולים, קבלי אותו כמו שהוא ותהני ממנו, הוא כבר יודע איזה יין הוא הולך להיות והכיוון שלו כבר ברור לו.
הוא מחפש את אותה ייננית שתוכל לראות את הפוטנציאל שבו ותיתן לו את הכח והנוסחה הנכונה ליצור את היין המושלם משם הם הופכים להיות קשורים אחד בשני.
אחד הקשיים בבחירת ענבים היא האי ידיעה איזה טעם תקבלי והאם האשכול באמת מוכן או שהוא עדיין חמצמץ.
לפעמים בכרם נוטים לקטוף אותם מהר מדי והם מאמצים את הזהות של ענבים וזה נורא מתעתע, רצוי מאוד להיזהר ולא לטעות כי אם לא זה משאיר טעם רע בפה וכולנו יודעות כמה ענבים זה פרי מאוד טעים.
כשמוצאים את האשכול הנכון נשאר בפה טעם של עוד, כרגע אני מרגישה שמצאתי את האשכול הנכון אבל מכאן זה הזמן לראות אם יהיה ניתן ליצור כאן יין או שהוא עדיין בוסר.
הכי חשוב