הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
שם: שרונה זילכה
לפרטים נוספים עליי
הפוסטים שלי
לנשום לרווחה
הפוסטים האחרונים
שיטת פלדנקרייז בחיפה, לשחרור עומסים של כאבי גב
26/12/2012
המוות כמורה לחיים
16/08/2012
סיבה ותוצאה בחיי
19/07/2012
ארכיון בלוג
<<יולי 2025>>
אבגדהוש
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
לבלוג הבא  
    
 
תיאור הבלוג:   זה המקום להעלות על הכתב כל מה שעובר עלינו או לידנו, מה שיש לנו נגיעה אליו, ומה שכרגע לא, אבל נגיע אליו בעתיד. כל מה שהחיים מציעים לנו.
"לנשום לרווחה" פורסם ב 02/05/2010

בוקר נפלא לכולם

אני נשואה +שני בנים. אחד בן 3 והקטן בן 4 חודשים.
אני אשה טוטאלית, כל מה שאני עושה אני עושה עד הסוף (בד"כ-(:) וכך אני מתפקדת גם בבית.
בזמן האחרון, אני מרגישה מחנק, עודף התמסרות לבית, על כל המשתמע מכך, נגמרו לי חיי החברה שהיו לי, נגמרו לי הבילויים, התחלתי להרגיש שהקרבתי את עצמי, למשהו שאני לא רואה חוץ מהילדים שלי כמובן (וגם הם יגדלו כמובן ויפרחו להם החוצה). בעלי השבוע נסע לו לטיול ל-3 ימים (כאילו שהוא זה שצריך לנוח) ואני המשכתי את המרוץ המטורף עם הילדים, בית, עבודה. חשבתי שיהיה לי קשה בלעדיו, אבל לא, נשמתי לרווחה, היה לי כיף, זכיתי בעצמי בחזרה ל-3 ימים, 3 ימים שלא הלכתי לאיבוד בעשייה, או בצילו של בעלי. עם הנשימה בא החשק לעשות דברים, להחזיר לעצמי את האמביציה, להיראות טוב, לעשות ספורט, לרכוש לעצמי חברים, לצייר, לצאת החוצה, ובעיקר לעשות דברים לעצמי. בהצלחה לי.


שלחי בלוג הדפיסי בלוג  הגיבי לבלוג
 
הוסיפי לרשימת החברות שלי
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים