הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים אוכל
 |  מנה ראשונה  |  מנה עיקרית  |  קינוחים  |  יין ואלכוהול
רול אנטריקוט

מתכון רול אנטריקוט במילוי טלה של השף מיקי סוסיה מסעדת לונה אשקלון

כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
* מתכון פילה עגל
 
     
 
עוד באתר -
ארגוני נשים   |   קווי מצוקה   |   לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
asimon180.jpg
    asimon120.jpg
 

לבשל בטעמים חדשים ולהתאהב מחדש בבישול
שפע האפשרויות החדשות בעולם האוכל מצית את הדמיון ומעורר התרגשות אמיתית ואין כמו סדנת אוכל ובישול כדי להפוך את ההתרגשות והדמיון ליכולות גבוהות יותר ולמאכלים שירשימו את החברים והמכרים
מאת: נטע טל
24/07/2017
העולם הקולינרי הפך בשנים האחרונות לעשיר מאוד ומגוון מאוד, כשלארץ הגיעו שלל טעמים חדשים וגם לא מעט שיטות הכנת אוכל שלא הכרנו עד כה. עבור מי שהמטבח מהווה ממילא ממלכה קסומה, שפע האפשרויות החדשות מצית את הדמיון ומעורר התרגשות אמיתית, ואין כמו סדנת אוכל ובישול כדי להפוך את ההתרגשות והדמיון ליכולות גבוהות יותר ולמאכלים שירשימו את החברים והמכרים. גם עבור מי שקצת משתעמם מהמלאי הקיים, ההשתתפות באחת מאותן סדנאות אוכל ובישול רבות ומגוונות היא חוויה מומלצת, שכן סדנה שכזו תחזיר לו את הברק לעיניים ואת חדוות הכנת האוכל.

אסייתי, מקסיקני או איטלקי?

המטבח האסייתי חושף בפנינו תבלינים חדשים ושיטות הכנה מפתיעות ובעיקר מפגיש אותנו עם טעמים מרתקים. בין המטעמים שכדאי ללמוד להכין: סלט טופו צרוב (ובאופן כללי כדאי ללמוד לעבוד עם חומר הגלם הבריא והעשיר בערכים תזונתיים), ספרינג רול תאילנדי, באן מאודה (באופן כללי אידוי ממצה את הטעמים ונחשב בריא מאוד וכדאי ללמוד את הטכניקה) וגם קינוחים יוצאי דופן על בסיס קוקוס ועוד.

המטבח המקסיקני מתאים לחובבי סדנאות הבישול הפיקנטיות ולמי שאוהב את המחבת לוהטת. בין השאר תוכלו להפוך לאשפי צ'ורוס (ובכלל לשלוט בעבודה עם בצק רבוך), להכין נאצ'וס עם שלל מטבלים (גווקאמולי, פריחולס, סלסה ועוד), להכיר רטבים פרואניים ועוד.

את המטבח האיטלקי לכאורה כולנו מכירים, ואפילו שולטים בהכנת מנות שונות המגיעות מארץ המגף – אבל אם אתם עדיין לא אמונים על אפיית פוקאצ'ות, על הכנת פסטה טרייה בצ
ורות שונות כולל רביולי וניוקי, וכמובן על יצירת קינוחים בטכניקות שונות, סדנת אוכל ובישול איטלקי היא אופציה מתגמלת מאוד וגם טעימה להפליא.

באופן כללי המגוון הרחב של סדנאות אוכל ובישול מבטיח לכל אחת וכל אחת סדנא בדיוק לטעמו.

סדנאות אוכל ובישול – רק בהרכב מצומצם

בין אם בחרתם בסדנת אוכל ובישול שתהפוך אתכם לאופים מדופלמים, בין אם על הפרק סדנה המלמדת איך אפשר להכין גלידה נהדרת בבית, בין אם בחרתם בסדנה שמתמקדת בבישול חורפי עשיר, סמיך ומחמם לב ובין אם בחרתם בסדנא שמלמדת את רזי מטבח מסוים (מקסיקני/ צרפתי/ אסייתי וכו') – חשוב לוודא שמדובר בסדנא שמתבצעת בהרכב מצומצם.

הסיבה לכך פשוטה: על-מנת שכל אחת מאותן סדנאות אוכל ובישול יניבו לכם תועלת אמיתית, נדרשת לא רק התנסות בעצמכם אלא יש צורך גם בליווי צמוד של השף שמעביר את הסדנא, שיוכל לעזור לכם במקומות שבהם אתם מתקשים, ללטש יחד אתכם את הטכניקה שלכם, לתת דגשים אישיים וכו' – וכל אלה אפשריים כמובן רק כשמדובר על קבוצות של לא יותר מ-12-16 איש.

דרך מומלצת במיוחד לנצל את כל אותן סדנאות אוכל ובישול היא להגיע אליהן בקבוצה מגובשת מראש (למשל צוות עובדים או משפחה מורחבת). במקרים אלה בנוסף לרווח הקולינרי המשמעותי, ישנה גם החוויה המשותפת והמגבשת.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
אקדמיה לסקס
הורות וילדים
בריאות
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  מפת האתר |  ארכיון כתבות |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות      עיצוב: סטודיו Symbols
וייזנט - תוכנות לעסקים