הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים
 |  אקדמיה לסקס  |  הורות וילדים  |  בריאות  |  הריון ולידה  |  זוגיות  |  אוכל  |  תיירות ונופש
אקוספרה - הפסטיבל הירוק בישראל

אקוספרה, הפסטיבל הירוק הירוק הראשון בישראל לאומנות וסביבה יתקיים בחול המועד פסח במרחב הפתוח בטבע למרגלות עין הוד. לבאים ברכבת הכניסה לאירוע ללא תשלום
כתבות נוספות
* דולה תומכת לידה
* ידידותי לסביבה
* פסטיבל איתמר
 
     
 
עוד באתר -
ארגוני נשים   |   קווי מצוקה   |   לוח אירועים   |   פסיפס האישה הישראלית   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
asimon180.jpg
    asimon120.jpg
 

סיגר חצילים ועגבניות

סיגר חצילים ועגבניות מקורמלות עם מטבל יוגורט עירית, מתכון של השף סהר רפאל

מאת: באדיבות "כרמים" במושב סגולה
04/04/2011

באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה

חומרים לכ-10 סיגרים
10 יח' דפי סיגר
2 חצילים בינוניים
5 עגבניות בינוניות ובשרניות
3 שני שום כתושות
1 כפית פטרוזיליה קצוצה דק
10 עלי אורגנו טרי
5 עלי בזיליקום קצוצים דק
50 מ"ל שמן זית
מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה

קליית החצילים
: קולים את החצילים על גריל או על כירת גז עד להתרככות החציל (בעיקר הצוואר). חשוב לחרוץ שני חריצים קטנים על כל חציל בכדי למנוע התפוצצות של החצילים.
עגבניות מקורמלות: את העגבניות מחלקים לרבעים ומסלקים את הגרעינים. משרים את רבעי העגבניות בשמן זית ומעט סוכר לחצי שעה. מחממים תנור ל°170, מסדרים את העגבניות על מגש עם נייר אפייה, ואופים בתנור עד לקבלת צבע אדום עז וקצוות מקורמלים (במשך כחצי שעה).
המשך הקרמול: מסירים את קליפת החציל ואת ראשו - כך שנשאר רק בשרו הקלוי. קוצצים את בשר החציל גס ואת העגבניות המקורמלות. מערבבים ביחד עם עשבי התיבול והשום, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הכנת וטיגון הסיגר: מערבבים עם קמח ומעט מים עד לקבלת בלילה סמיכה שתשמש כדבק טבעי לעלי הסיגר. על משטח עבודה מניחים עלה סיגר ובשלישו התחתון מסדרים כף וחצי מתערובת המילוי לרוחב עלה הסיגר. יש להשאיר מרווח מחלקו התחתון ומשני צדדיו של עלה הסיגר. מכסים את המילוי עם חלקו התחתון של עלה הסיגר ומהדקים: הקפידו שהמילוי לא יצא מהצדדים! מקפלים את השוליים בצדדיו של עלה הסיגר על החלק שקיפלנו קודם, ומושכים את האזור המקופל ואת חלקו העליון של עלה הסיגר בעזרת תערובת הדבק שהכנו מקודם. מגלגלים את עלה הסיגר עד לקבלת סיגר מהודק היטב. את הסיגרים מטגנים בשמן עמוק המגיע לטמפ' של °180 - עד לקבלת צבע זהוב. לאחר מכן מספיגים את השמן בעזרת נייר סופג ומגישים לצד המטבל.

הכנת המטבל: מערבבים את היוגורט, העירית, הטבסקו והפפריקה, ומטבלים במלח לפי הטעם.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
נהרות באירופה - טיול נהרות באירופה , נהרות מומלצים לשייט באירופה נהרות באירופה - טיול נהרות באירופה , נהרות מומלצים לשייט באירופה
הגלולות והמחזור החודשי הגלולות והמחזור החודשי
לזכות בכתובה לזכות בכתובה
ליווי לקראת ואחרי ניתוח סרטן שד ליווי לקראת ואחרי ניתוח סרטן שד
התפתחות חברתית בפעוטות וילדים התפתחות חברתית בפעוטות וילדים
עשרת הדברות לתפקוד מיני אחרי גיל 50 עשרת הדברות לתפקוד מיני אחרי גיל 50
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
אקדמיה לסקס
הורות וילדים
בריאות
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  מפת האתר |  ארכיון כתבות |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות      עיצוב: סטודיו Symbols
וייזנט - תוכנות לעסקים