הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
שם: אורנה לוינסון
לפרטים נוספים עליי
הפוסטים שלי
שלום פנימי חיצוני ...
להישאר בקשר
ציור אינטואיטיבי
הצלחה כישלון וכל מ...
הפוסטים האחרונים
שיטת פלדנקרייז בחיפה, לשחרור עומסים של כאבי גב
26/12/2012
המוות כמורה לחיים
16/08/2012
סיבה ותוצאה בחיי
19/07/2012
ארכיון בלוג
<<יוני 2026>>
אבגדהוש
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
לבלוג הבא  
    
 
תיאור הבלוג:   האינטואיציה בחיי ממלאה תפקיד משמעותי וחשוב, על סמך זה אני משחקת, מציירת, מנגנת וחיה. מוזמנות להשתתף איתי בהגיגי. אחד הדברים המשמעותיים בשלוש השנים האחרונות בחיי הוא הציור האינטואיטיבי שגרם לי לפתיחת הרבה מאוד מחסומים והגביר את הפאן היצירתי בחיי. בציור האינטואיטיבי לומדים מה זאת אהבה עצמית, איך מוןרידים את הביקורת העצמית על ידי יצירה רגשית. תופעות לוואי שהתרחשו אצלי בשנים האחרונות -הרבה שימחה ואושר!
"שלום פנימי חיצוני ויצירה" פורסם ב 31/08/2010

המילה שלום מהווה לגבי שלמות, שלווה , חזון משהו שאני שואפת אליו ורוצה להגיע ל..שם.
כדי לעשות שלום עם אחרים קודם כל עלי להשלים , להכיל ולקבל את החלקים השונים הקיימים בי. לא להתעלם מהם, לא להשמיד אותם אלא להכיר אותם ןלשלב אותם עם החלקים היותר נוחים ומוכרים לי.
אפשר לחיות בשלום כאשר יש יצירה שגורמת לצמיחה, לפריחה , לשינוי ליוזמה, לתנועה בין החלקים השונים שבי, בין כוחות הנפש המגוונים הקיימים בתוכי. אם יש בתוכי מלחמה- יש תקיעות, אין זרימה ואז מופיעה התיסכול. אהבה עצמית עוזרת ליצירת הסבלנות ואורך הרוח שיש לי כלפי עצמי.
שלום קודם כל עושים בפנים, בתוך הנפש רק אחר כך אפשר לעשות שלום עם גורמים חיצוהיים. רק כאשר יש שלמות פנימית-אפשר לפנות החוצה.


שלחי בלוג הדפיסי בלוג  הגיבי לבלוג
 
הוסיפי לרשימת החברות שלי
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים