הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים
 |  אקדמיה לסקס  |  הורות וילדים  |  בריאות  |  הריון ולידה  |  זוגיות  |  אוכל  |  תיירות ונופש
אקוספרה - הפסטיבל הירוק בישראל

אקוספרה, הפסטיבל הירוק הירוק הראשון בישראל לאומנות וסביבה יתקיים בחול המועד פסח במרחב הפתוח בטבע למרגלות עין הוד. לבאים ברכבת הכניסה לאירוע ללא תשלום
כתבות נוספות
* דולה תומכת לידה
* ידידותי לסביבה
* פסטיבל איתמר
 
     
 
עוד באתר -
ארגוני נשים   |   קווי מצוקה   |   לוח אירועים   |   פסיפס האישה הישראלית   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
asimon180.jpg
    asimon120.jpg
 

מתכון נוטו שוקולד
מתכון לעוגת נוטו שוקולד של שף מטנאס חאתם. עוגה משובחת וחגיגית
מאת: מטנאס חאתם
14/07/2010

חומרים לתבנית 24 ס"מ

לעוגת לקח שוקולד
5 ביצים גדולות בטמפ' החדר.
150 גרם (4\3 כוס) סוכר.
קורט מלח. 
140 גרם (1 כוס) קמח .
1 כף גדושה אבקת אפייה.
3 כפות שמן קנולה.
 
לקרם
6 ביצים.
5 גרם סוכר.
15 גרם גלטין.
מים 16 סמ"ק..
150 גרם  שוקולד מריר (60%).
500 גרם שמנת מתוקה(38%).

לסירופ
כוס מים.
2\1 כוס סוכר.

גנאש
150 גרם שוקולד מריר.
200 גרם שמנת מתוקה.

אופן הכנה

 מחממים תנור ל-160 מעלות.

מכינים את העוגה:
מקציפים ביצים, סוכר וקורט מלח- כ 10 דקות עד לקבל קצף בהיר ותפוח מאוד.
מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה נפרדת ומערבבים עם אבקת קקאו.
מקפלים את תערובת הקמח לתוך הקצף בעזרת  מרית, מוסיפים שמן ומערבבים בעדינות. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מרו

פדת בנייר אפייה. אופים למשך 35 דקות.
      
לקרם
להקציף ביצים.
להוסיף את הסוכר בדרגת הקצפה מלאה.
להקציף את השמנת המתוקה 70% עד 80%.
הכנת גלוטן + מים חמים. את גלוטן והמים במיקרוגל.

לשוקולד מריר
להמיס את השוקולד המריר בקערה על האש או במיקרוגל.
מוסיפים את השמנת המוקצפת לביצים המוקצפות בהדרגה, ואחר כך מוסיפים את הגלוטן, בסוף את השוקולד בערבוב  ידני.

מכינים את העוגה
מניחים על תחתית התבנית שכבה של עוגת לקח ומרטיבים בסירופ  סוכר לפי הצורך,מוספים את הקרם המוכן , מניחים מעל שכבה נוספת של לקח ומרטיבים לפי הצורך, מוסיפים את הקרם  הנשאר ומכניסים למקפיא.

מכינים את הציפוי
מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים את השוקולד, מערבבים ומצננים 10 דקות.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
ליווי לקראת ואחרי ניתוח סרטן שד ליווי לקראת ואחרי ניתוח סרטן שד
תיירות פנים - טרנדים תיירות פנים - טרנדים
התפתחות חברתית בפעוטות וילדים התפתחות חברתית בפעוטות וילדים
סיור לילי בעקבות צבוני הים סיור לילי בעקבות צבוני הים
הגלולות והמחזור החודשי הגלולות והמחזור החודשי
לזכות בכתובה לזכות בכתובה
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
אקדמיה לסקס
הורות וילדים
בריאות
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  מפת האתר |  ארכיון כתבות |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות           site by InterPro magicnet          עיצוב: סטודיו Symbols