לקראת חג השבועות הקרב ובא, מגיש השף של חוות התבלינים בגלבוע- טארק שהואן מתכון שהוא חוויה קולינרית מענגת- לחג הגבינות הלאומי.
המצרכים
300 גרם גבינת מסקרפונה
1 מקל וניל
2 תפוזי סחוטים
1 תפוז מגורד
150 גרם סוכר
50 גרם חמאה
500 גרם קדאיף
מי סוכר
לקישוט
פיסטוק טחון, סילאן
אופן ההכנה
- את גבינת המסקרפונה מערבבים עם פנים מקל הוניל, מיץ התפוזים, סוכר וגרידת התפוז.
- את הקדאיף מערבבים עם החמאה
- מסדרים שכבת קדאיף על תבנית
- במר
כז את תערובת הגבינה
- ומעל שכבת קדאיף נוספת
- אופים בחום 180 מעלות 15 דקות
- לאחר ההוצאה מהתנור מוזגים מעל מי סוכר
- להגשה: לפזר מעל פיסטוק טחון או קליפת תפוז וסילאן
- מומלץ להניח מעל כדור גלידת וניל
בתאבון וחג שמח!!!
למבחר מתכונים לשבועות היכנסו למדור האוכל