|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
עיזבו את המלפפונים הכבושים, על אבטיח כבוש שמעתן? מעדן בסגנון רומני, תוספת מעניינת לארוחה
|
|
מאת: באדיבות אתר חביבה על הצלחת |
25/07/2008 |
|
|
החומרים 1 אבטיח גדול שטוף ומחולק לקוביות עם הקליפה 1 חבילה שמיר 5-6 גבעולי סלרי 1 ראש שום מקולף 1 כף חומץ לכל צנצנת 1 כפית מלח לכל כוס מים חמים עד מילוי הצנצנות אופן ההכנה שמים בצנצנת לסרוגין שמיר, סלרי, קוביות אבטיח ושום. מרתיחים מים ומלח, מצננים מעט ושופכים לצנצנת. לכל צנצנת מוסיפים כף חומץ וסוגרים (לא לגמרי, בגלל התסיסה). כך ממשיכים עם כל צנצנת עד גמר קוביות ה אבטיח.
מעמידים את הצנצנות על מגש או צלחת גדולה ל-5 ימים בערך.מדי יום מנערים את הצנצנות. לאחר מכן שומרים סגור הרמטי במקרר. רמת הקושי: 1
לאתר חביבה על הצלחת
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|