הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים אוכל
 |  מנה ראשונה  |  מנה עיקרית  |  קינוחים  |  יין ואלכוהול
פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן

מתכון פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן של השף מיקי סויסה
כתבות נוספות
* סיגר חצילים ועגבניות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* מתכון פילה עגל
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

אבטיח כבוש

עיזבו את המלפפונים הכבושים, על אבטיח כבוש שמעתן? מעדן בסגנון רומני, תוספת מעניינת לארוחה
מאת: באדיבות אתר חביבה על הצלחת
25/07/2008

החומרים 
1 אבטיח גדול שטוף ומחולק לקוביות עם הקליפה
1 חבילה שמיר
5-6 גבעולי סלרי
1 ראש שום מקולף
1 כף חומץ לכל צנצנת
1 כפית מלח לכל כוס מים חמים עד מילוי הצנצנות 
 
אופן ההכנה
שמים בצנצנת לסרוגין שמיר, סלרי, קוביות אבטיח ושום.
מרתיחים מים ומלח, מצננים מעט ושופכים לצנצנת. לכל צנצנת מוסיפים כף חומץ וסוגרים (לא לגמרי, בגלל התסיסה).
כך ממשיכים עם כל צנצנת עד גמר קוביות ה

אבטיח.

מעמידים את הצנצנות על מגש או צלחת גדולה ל-5 ימים בערך.מדי יום מנערים את הצנצנות. לאחר מכן שומרים סגור הרמטי במקרר.  
 
 
רמת הקושי: 


לאתר חביבה על הצלחת

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים