להוסיף כ-חצי כפית כמון | ,   03/04/2011 19:34:28 | זה נותן טעם וארומה טובה.
מומלץ גרגרי חומוס מזן בולגרי- שזה חומוס עם טעם משובח ויותר.
הטחינות המומלצות הן: "סמל היונה", "אל ארז", "אל הילאל" או "בראכה" שזה אותו יצרן תגובה לתגובה | | |
|
דגשים להכנת חומוס שלא נכתבו: | ,   12/07/2008 11:21:31 | יש כמה כללים בסיסיים שאסור לשבור בהכנת חומוס: 1. השרייה: להחליף את המים לפחות פעם אחת במשך ההשרייה. 2. בישול: אם רוצים גרגרים לקישוט או משאושה, מוציאים את הכמות הרצויה בערך חצי שעה לפני סיום הבישול. אחרת הגרגרים יהיו רכים מידי ולא יהיו "יפים". 3. הדגש הכי חשוב הוא להוסיף את הטחינה בסוף אחרי שהחומוס נטחן/נכתש עם התבלינים והלימון. הטחינה מגיבה לחום ופוגעת במרקם של החומוס, לכן תוסיפו אותה כשהחומוס חמים ולא מייד אחרי הבישול. תגובה לתגובה | | |
|