הפעם מתכון פשוט ומהיר. אין לי מושג מהיכן אני יודעת אותו ומי לימד אותי את המתכון הזה. אצלנו בבית הוא רץ כבר מספר שנים, פשוט כי הילדים מתים עליו. אז אל תצפו למעדן גורמה, למרות שאפשר עם טיפת יצירתיות לשדרג ולאלתר, אבל אז אני לא מבטיחה כלום לגבי הילדים.
מצרכים
1 חבילת איטרות שטוחות הכי פשוטות שיש.
6 ביצים
חבילת קוטג'
מלח, פלפל – לפי הטעם
שמן לטיגון
אפשר להוסיף:
גבינה צהובה מגורדת
גבינה בולגרית
בצל מטוגן
ועוד מצרכים כיד הדמיון הטובה.
אופן הכנה
מבשלים את האטריות ומסננים במים קרים.
מוסיפים לאטריות את כל שאר המצרכים.
מחממים שמן במחבת גדולה וגבוהה!
שופכים את חצי הכמות למחבת, ומכסים את המחבת.
מטגנים עד שהאטריות שחומות.
ועכשיו לקטע הקצ
ת מעצבן- הפיכת הפשטידה.
אישית אני מניחה צלחת גדולה על המחבת והופכת את צלחת עם המחבת ומוציאה את הפשטידה.
יש להיזהר מאוד בפעולה זו כי המחבת חם.
אח"כ אני מחזירה בגלישה את הפשטידה למחבת כדי לטגן את צידה השני.
הפעם הטיגון נעשה עם מחבת פתוח.
מוציאים את הפשטידה מהמחבת, שמים על השולחן, ומטגנים את הפשטידה מחצי הכמות הנוספת.
אל תתפלאו אם בינתיים הפשטידה הראשונה נעלמה לה. בתיאבון!
יש לכן מתכון עם סיפור קצרצר לצידו שלחו לנו אותו